Trick Golf Show

Hvis du har en golfdag hvor du godt kunne tænke dig at gøre lidt ekstra ud af det, er mit Trick Golf Show måske lige det du søger.

Trick Golf er sjovt, spændende og underholdende. Det hele på en gang! En Trick Golfer i aktion, er noget de fleste golfere kun har set på TV. Men at se det live, se hvordan boldene flyver afsted og bare se hvor sjovt golf egentligt kan være, er en fantastisk oplevelse for golfspillere såvel som ikke golfspillere.

I mit Trick Golf Show slås der bolde med mærkværdige golfkøller, der slås rigtigt gode golfslag, slag slået på utrolige måder og med utroligt lange køller. Det hele bliver gjort på en meget underholdende måde. Og selvfølgelig er min Verdensrekord driver på 4 meter og 37 centimeter en del af mit show.

Om det er en stor golfdag eller en lille golfdag gør ikke noget. Om dine medlemmer, kunder eller gæster er unge eller gamle gør ikke noget. Om det er et golfspillenede puplikum eller ej gør heller ikke noget. Fælles for alle er at de vil få en god og spændende oplevelse.

Det normalt 45 - 60 minutter Trick Show er ovre på kort tid .... Sådan føles det som tilskuer og ligeså for mig. Der sker så mange ting, bliver slået ca. 170 golfslag, så tiden bare flyver afsted.
Se venligst på denne Setup side for at se hvordan alt kan arrangeres.

Setup på dansk
Trick Golf Show
by
World Record Holder Karsten Maas
Have Karsten Maas performing at your Golf Event !

2 x World Record Holder

Amazing Trick Golf Show !

Speaks English, German and Danish
This is what they said:
Russia Television
www.rt.com :

"World famous trick golf artist Karsten Maas has been the highlight of the International Charity Golf tournament"Simon Homes:

"This is skills - balance and great timing. you should check it out !"


Lippische Landes-Zeitung:

"Trickgolfer Karsten Maas sorgte mit unglaublichen Schlägern und witziger Moderation für glänzende Unterhaltung"Golf.dk :

"46-årige Karsten Maas rejser verden tynd med sit forrygende Trick Golf Show, som har imponeret golfentusiaster i alle aldre i mange år."Dagbladet Køge:

"Han kan om nogen svinge en kølle uanset længde og facon"European Tour
Open de España

2010


Ladies European tour
Uniqa Ladies Austrian Open
Golfclub Förenwald, Austria

2009 and 2010


Audi Canal+ Tour
La Cala Resort
Spain

2013Mercedes Trophy
Istanbul, Turkey

2010


Opening
Golfpark Rosenhof
Germany

2012


Opening
Golf Weimarer Land, Germany

2011


and many more......
Has performed at:
Home       English        German        Danish        Videos        World Records      References       News        Bookings        Contact 
JavaScript Slideshow
JavaScript Slideshow